01

За насTT Solution Ltd. – Feel The Future

ТТ Сълюшън ЕООД е българска търговска компания, официален представител за България и Македония на австрийската марка BERGERecotrail® - еталон за олекотени и същевременно изключително надеждни полуремаркета в областта на тежкотоварната гама.

Собственото тегло на полуремарке BERGERecotrail® от едва 4,7 т., заедно с предназначението му за екстремно точково натоварване, удовлетворява безкомпромисно дори най-високите изисквания.

С BERGERecotrail® една цялостна компания системно се адаптира, за да отговори на новите икономически и екологични изисквания на товарния транспорт.

Изключително леките полуремаркета от BERGERecotrail® представляват ефективно решение за днешния нарастващ стремеж към ефективност, несъизмерими колебания в цените на горивата и намаляващи маржове.

#
#
02

История

Johann Berger започва семеен бизнес през 1961, основавайки компания Berger Logistik, която през годините се налага като стабилен и надежден партньор. В момента 50% от Berger Logistik са собсвеност на Red Bull и 50% - на Berger Fahrzeugtechnik GMBH.

 

Една от дейностите на Johann Berger е била добиване и превоз на големи мраморни блакове, за които се е нуждаел от леко и изкючително здраво полуремарке, което да бъде надеждно дори при екстремно точково натоварване. Тогава започва разработката му, като през 1994 година се стига до основаването на Berger Fahrzeugtechnik GMBH.

 

Това, което се крие зад BERGERecotrail® днес, са изискванията и страстта, които се откриват в мощния моторен спорт - а именно в лицето на собственика на компанията и предприемач Герхард Бергер. Безкомпромисно лек и безопасен, ние въвеждаме факторите за успех и перфекционизма на световните моторни състезания в транспорта на стоки.

03

Олекотена
конструкция

Чрез използването на високоефективни материали и иновативни процеси, BERGERecotrail® разработи уникална гама леки полуремаркета. Резултатът е полуремаркета с максимално ниско тегло - под 4 700 kg, което води до спестяване на гориво и оперативни разходи, а това означава увеличаване печалбата на спедитора.

Ниското тегло означава и повече полезен товар. С полуремаркета от BERGERecotrail®.

#
04

Търговска марка

Важна особеност в технологията на олекотяване и търговска марка на BERGERecotrail® е „Триъгълникът на Рело“, представляващ редуциращи собственото тегло отвори в шасито, които същевременно запазват механичната якост.

 

Статично, триъгълникът представлява перфектния контур за възможно най-голяма лекота с максимална стабилност. BERGERecotrail® е адаптирал, тествал и систематично прилагал тази идеална форма за превоз на товари.

 

В резултат на това теглото на ремаркетата е по-малко от 4,7 тона, което е и новият еталон в тази индустрия.

 

Най-новата технология от BERGERecotrail®