01

LTn - най-лекото стандартно полуремарке BERGERecotrail®

Стандартно изпълнение на полуремарке от BERGERecotrail® тежи по-малко от 4,7 т - особено подходящо за транспортиране на стоки като напитки, консерви, метални и дървени плоскости, хартия и всякакви тежки товари в палети, в осмоъгълни контейнери /октабин/ или в големи чували, които често се транспортират в големи количества.

 

LTCn - нашият "специалист по рулоните"

При собствено тегло по-малко от 5,3 тона, това полуремарке от BERGERecotrail® е специално произведено за транспортиране на стоманени и алуминиеви рулони и разрязани ленти от рулони. В контейнерното отделение с дължина 8,220 мм могат безопасно и сигурно да бъдат транспортирани и най-тежките рулони, като остава достатъчно пространство, изгодно за транспортиране на допълнителен товар.

#
02

LTMn - най-лекото MEGA на текущия пазар с тегло 4,9 т

Новото Mega завършва продуктовата гама на BERGERecotrail® и е на две крачки пред конкуренцията. Комбинация от максимална вътрешна височина и най-голям полезен товар в рамките на законовите изисквания.

 

LTMCn - Mega с Coil – перфектен във всичко

Нетното тегло от 5,5 t и макс. полезен товар от 29.480 кг е еталонът на пазарния сегмент "Mega". Това ремарке ви позволява да изпълнявате всички транспортни изисквания на пазара. (Стандарт, рулони, автомобилна промишленост).

#
03

LTnP - нашата платформа полуремарке

Всички модели BERGERecotrail® се предлагат също така и като платформа и се произвеждат както без, така и с 1, 2, 3 или 4 двойки странични капаци по желание на клиента. Платформите са оборудвани със специално проектирани подове и са идеални за използане в строителството и търговията със строителни материали. Специално покритие върху пода спомага за максимална способност за водоотблъскване.

 

LTCnP - товарна платформа полуремарке с контейнер за рулони

По-голяма вариация вследствие на откритата конструкция и възможността за транспортиране на рулони.

#
04

20 LTn - 2 axle semi trailer – 4285 кг. собствено тегло, 38т. общо допустимо тегло за композиция.

Най-новият продукт на BERGERecotrail® е 2-осно полуремарке, която се предлага както като стндартна, така и като „мега“ версия

Общото разрешено тегло на композиция (влекач заедно 2-осно полуремарке) в рамките на Европейския Съюз е 38т. Възможността за превоз на полезен товар с 2-осно полуремарке е до около 25 тона.

#